India’s No.1 Educational Platform For UPSC,PSC And All Competitive Exam
  • Sign Up
  • Login
  • 0
Change of Speech
1."If you don't keep quiet I shall shoot you", he said to her in a calm voice.

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

2.I told him that he was not working hard.

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

3.His father ordered him to go to his room and study.

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

4.He said to his father, "Please increase my pocket-money."

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

5.She said that her brother was getting married.

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

6.The boy said, "Who dare call you a thief?"

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

7.She exclaimed with sorrow that was a very miserable plight.

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

8.Dhruv said that he was sick and tired of working for that company.

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

9."Are you alone, my son?" asked a soft voice close behind me.

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

10.She said to him, "Why don't you go today?"

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

Page 1 Of 2