India’s No.1 Educational Platform For UPSC,PSC And All Competitive Exam
  • Sign Up
  • Login
  • 0
Change of Voice
1.After driving professor Kumar to the museum she dropped him at his hotel.

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

2.I remember my sister taking me to the museum.

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

3.Who is creating this mess?

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

4.They greet me cheerfully every morning.

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

5.Darjeeling grows tea.

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

6.They have built a perfect dam across the river.

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

7.Do you imitate others?

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

8.You need to clean your shoes properly.

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

9.He is said to be very rich.

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

10.The invigilator was reading out the instructions.

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

Page 1 Of 2