India’s No.1 Educational Platform For UPSC,PSC And All Competitive Exam
  • Sign Up
  • Login
  • 0
  • Donate Now
Completing Statements
1.Despite his best efforts to conceal his anger ......

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

2.Even if it rains I shall come means ......

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

3.His appearance is unsmiling but ......

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

4.She never visits any zoo because she is strong opponent of the idea of ......

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

5.I felt somewhat more relaxed ......

Answer:Option 4

Discuss in forum

6.It is not easy to remain tranquil when those around you ......

Answer:Option 3

Discuss in forum

7."The food in this hotel is no match to what were forced at late hours in Hotel Kohinoor " means ......

Answer:Option 2

Discuss in forum

8.Although initial investigations pointed towards him ......

Answer:Option 4

Discuss in forum

9.The weather outside was extremely pleasant and hence we decided to ......

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

10."It is an uphill task but you will have to do it" means ......

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

Page 1 Of 4