India’s No.1 Educational Platform For UPSC,PSC And All Competitive Exam
  • Sign Up
  • Login
  • 0
One Word Substitutes
1.Extreme old age when a man behaves like a fool

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

2.That which cannot be corrected

Answer:Option 4

Explanation:

Incorrigible (Adjective): (of a person or their tendencies) Not able to be corrected, improved, or reformed.

Discuss in forum

3.The study of ancient societies

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

4.A person of good understanding knowledge and reasoning power

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

5.A person who insists on something

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

6.State in which the few govern the many

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

7.A style in which a writer makes a display of his knowledge

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

8.List of the business or subjects to be considered at a meeting

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

9.Leave or remove from a place considered dangerous

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

10.A prima facie case is such

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

Page 1 Of 11