India’s No.1 Educational Platform For UPSC,PSC And All Competitive Exam
  • Sign Up
  • Login
  • 0
Ordering of Words
1.When he P : did not know Q : he was nervous and R : heard the hue and cry at midnight S : what to do The Proper sequence should be:

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

2.It has been established that P : Einstein was Q : although a great scientist R : weak in arithmetic S : right from his school days The Proper sequence should be:

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

3.Then P : it struck me Q : of course R : suitable it was S : how eminently The Proper sequence should be:

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

4.I read an advertisement that said P : posh, air-conditioned Q : gentleman of taste R : are available for S : fully furnished rooms The Proper sequence should be:

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

5.Since the beginning of history P : have managed to catch Q : the Eskimos and Red Indians R : by a very difficulty method S : a few specimens of this aquatic animal The Proper sequence should be:

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

6.A French woman P : committed suicide Q : where she had put up R : who had come to Calcutta S : by jumping from the first floor balcony of the hotel The Proper sequence should be:

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

7.The national unity of a free people P : to make it impracticable Q : for there to be an arbitrary administration R : depends upon a sufficiently even balance of political power S : against a revolutionary opposition that is irreconcilably opposed to it The Proper sequence should be:

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

8.The grocer P : did not listen to the protests of customer Q : who was in the habit of weighing less R : whom he had cheated S : with great audacity The Proper sequence should be:

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

9.They felt safer P : to watch the mountain Q : of more than five miles R : as they settled down S : from a distance The Proper sequence should be:

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

10.People P : at his dispensary Q : went to him R : of all professions S : for medicine and treatment The Proper sequence should be:

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

Page 1 Of 5