India’s No.1 Educational Platform For UPSC,PSC And All Competitive Exam
  • Sign Up
  • Login
  • 0
  • Donate Now
Selecting Words
1.Fate smiles ...... those who untiringly grapple with stark realities of life.

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

2.The miser gazed ...... at the pile of gold coins in front of him.

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

3.Catching the earlier train will give us the ...... to do some shopping.

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

4.I saw a ...... of cows in the field.

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

5.The grapes are now ...... enough to be picked.

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

6.Success in this examination depends ...... hard work alone.

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

7.My uncle decided to take ...... and my sister to the market.

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

8.If you smuggle goods into the country, they may be ...... by the customs authority.

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

9.Man does not live by ...... alone.

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

10.Piyush behaves strangely at times and, therefore, nobody gets ...... with him.

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

Page 1 Of 20