India’s No.1 Educational Platform For UPSC,PSC And All Competitive Exam
  • Sign Up
  • Login
  • 0
Sentence Correction
1.The small child does whatever his father was done.

Answer:Option 3

Discuss in forum

2.You need not come unless you want to.

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

3.There are not many men who are so famous that they are frequently referred to by their short names only

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

4.The man to who I sold my house was a cheat.

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

5.They were all shocked at his failure in the competition.

Answer:Option 4

Discuss in forum

6.I need not offer any explanation regarding this incident - my behaviour is speaking itself.

Answer:Option 2

Discuss in forum

7.He is too important for tolerating any delay.

Answer:Option 1

Discuss in forum

8.The population of Tokyo is greater than that of any other town in the world.

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

9.The performance of our players was rather worst than I had expected.

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

10.Why did you not threw the bag away?

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

Page 1 Of 10