India’s No.1 Educational Platform For UPSC,PSC And All Competitive Exam
  • Sign Up
  • Login
  • 0
Sentence Formation
1.1. I 2. immediately 3. salary 4. my 5. want

Answer:Option 2

Explanation:

"I want my salary immediately."

Discuss in forum

2.1. do 2. today 3. you 4. must 5. it

Answer:Option 1

Explanation:

"You must do it today."

Discuss in forum

3.1. left 2. the 3. house 4. he 5. suddenly

Answer:Option 3

Explanation:

"He suddenly left the house."

Discuss in forum

4.1. medicine 2. a 3. Neeta 4. given 5. was

Answer:Option 4

Explanation:

"Neeta was given a medicine."

Discuss in forum

5.1. of 2. we 3. heard 4. him 5. had

Answer:Option 4

Explanation:

"We had heard of him."

Discuss in forum

6.1. at 2. it 3. take 4. once 5. away

Answer:Option 3

Explanation:

"Take it away at once."

Discuss in forum

7.1. him 2. the 3. to 4. charge 5. handover

Answer:Option 4

Explanation:

"Handover the charge to him."

Discuss in forum

8.1. seen 2. going 3. you 4. him 5. have

Answer:Option 2

Explanation:

"You have seen him going."

Discuss in forum

9.1. bag? 2. you 3. seen 4. have 5. my

Answer:Option 3

Explanation:

"Have you seen my bag?"

Discuss in forum

10.1. killed 2. a 3. Jaswant 4. bear 5. wild

Answer:Option 1

Explanation:

"Jaswant killed a wild bear."

Discuss in forum

Page 1 Of 2