India’s No.1 Educational Platform For UPSC,PSC And All Competitive Exam
  • Sign Up
  • Login
  • 0
Sentence Improvement
1.The workers are hell bent at getting what is due to them.

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

2.When it was feared that the serfs might go too far and gain their freedom from serfdom, the protestant leaders joined the princes at crushing them.

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

3.If the room had been brighter, I would have been able to read for a while before bed time.

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

4.The record for the biggest tiger hunt has not been met since 1911 when Lord Hardinge. then Viceroy of India, shot a tiger than measured 11 feet and 6 inches.

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

5.his powerful desire brought about his downfall.

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

6.Will you kindly open the knot?

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

7.He sent a word to me that he would be coming late.

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

8.John had told me that he hasn't done it yet.

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

9.If he had time he will call you.

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

10.Will you lend me few rupees in this hour of need?

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

Page 1 Of 10