India’s No.1 Educational Platform For UPSC,PSC And All Competitive Exam
  • Sign Up
  • Login
  • 0
Spotting Errors
1.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 1

Explanation:

We discussed the problem so thoroughly

Discuss in forum

2.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 3

Explanation:

sank in the Pacific Ocean

Discuss in forum

3.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 1

Explanation:

'I could not put up at a hotel'

Discuss in forum

4.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 3

Explanation:

is now free from the narrow vested interests.

Discuss in forum

5.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 3

Explanation:

I would have helped him

Discuss in forum

6.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 3

Explanation:

on the part of the railways

Discuss in forum

7.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 2

Explanation:

expressed doubt that

Discuss in forum

8.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 1

Explanation:

I got

Discuss in forum

9.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

10.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 3

Explanation:

and you will never get it back

Discuss in forum

Page 1 Of 47