Get Study91 Learning App free to download

  • India’s No.1 Educational Platform For UPSC,PSC And All Competitive Exam
  • 3
  • Donate Now
  • My Order
  • Login
Antonyms
1.ENORMOUS

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

2.COMMISSIONED

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

3.ARTIFICIAL

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

4.EXODUS

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

5.RELINQUISH

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

6.EXPAND

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

7.MORTAL

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

8.QUIESCENT

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

9.OBEYING

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

10.FRAUDULENT

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

Page 1 Of 18
Current Affairs
Test
Classes
E-Book