India’s No.1 Educational Platform For UPSC,PSC And All Competitive Exam
  • Sign Up
  • Login
  • 0
Spellings
1.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

2.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

3.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

4.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

5.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

6.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 4

Explanation:

Treacherous means guilty of or involving betrayal or deception.

Discuss in forum

7.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

8.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

9.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

10.(solve as per the direction given above)

Answer:Option 3

Explanation:

Bouquet - bunch of flowers, nosegay, fragrance of a wine, compliment.

Discuss in forum

Page 1 Of 5