India’s No.1 Educational Platform For UPSC,PSC And All Competitive Exam
  • Sign Up
  • Login
  • 0
Verbal Analogies
1.DIVA:OPERA

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

2.GRAIN:SALT

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

3.THRUST:SPEAR

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

4.PAIN:SEDATIVE

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

5.LIGHT:BLIND

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

6.WAN:COLOUR

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

7.PORK:PIG

Answer:Option 2

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

8.AFTER:BEFORE

Answer:Option 4

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

9.INDIGENT:WEALTHY

Answer:Option 3

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

10.DISTANCE:MILE

Answer:Option 1

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

Discuss in forum

Page 1 Of 2